Zedendahl Advokatbyrå expanderar och söker en engagerad och driven biträdande jurist med intresse för humanjuridik till våra kontor i Avesta och Norberg

Om oss

Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en byrå som kan erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, obeståndsrätt, tvistemål, brottmål och socialrätt.

Vi har advokater och jurister som är specialiserade inom samtliga ovan angivna rättsområden för att i alla lägen kunna erbjuda våra klienter engagerad och specialiserad hjälp av hög kvalitet utifrån våra klienters behov och önskemål. Hela vårt interna nätverk står till varje klients förfogande och vid behov arbetar vi tillsammans för att lösa våra klienters problem.

Vi är idag ett tjugotal medarbetare och vi har kontor i Dalarna, Gästrikland, Uppland och Västmanland.

 

Om tjänsten

Som biträdande jurist i den humanjuridiska gruppen på Zedendahl Advokatbyrå kommer du att få arbeta brett med verksamhetsområden såsom brottmål, familjerätt och socialrätt, samtidigt som du har en möjlighet att även få hantera affärsjuridiska ärenden.

Vi är en prestigelös arbetsplats med fokus på hög kompetens bland våra medarbetare. Detta anser vi är nyckeln för att ge våra klienter bästa möjliga service. Du kommer därför att få en stor möjlighet att utvecklas i din roll genom nära samarbete med och vägledning av delägare samt övriga advokater och biträdande jurister. Du kommer även att snabbt få ta eget ansvar med självständig hantering av ärenden och en nära klientkontakt.

Vi har varierande klienter över ett stort geografiskt område och kan därför erbjuda dig ett spännande och mångsidigt arbete samt samarbete med medarbetare från alla våra kontor.

 

Din profil

Vi söker dig som har tagit eller är på väg att ta juristexamen samt har ett intresse och förståelse för våra verksamhetsområden inom den humanjuridiska gruppen. För oss är din personlighet minst lika viktig som goda akademiska meriter. Det är viktigt att du är en engagerad, noggrann och effektiv person, som kan arbeta såväl i grupp med kollegor som individuellt – för att uppnå en så hög grad av kvalitet och klientfokus som möjligt. Tingstjänstgöring och/eller tidigare erfarenhet från arbete på advokatbyrå är meriterande, men inte ett krav.

 

Ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till avesta@zedendahl.se.

Visa alla nyheter

Vid frågor kontakta

Emma Roswall
Advokat och delägare | Norberg / Avesta 070-374 71 58

Fler nyheter

Dalarnas Arbetsförmedlare AB i likvidation i konkurs

Dalarnas Arbetsförmedlare AB i likvidation, 559316-8718, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 6 november 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konku…

Gävle Målerientreprenader AB i konkurs

Gävle Målerientreprenader AB, 556734-7991, har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 11 oktober 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, konta…

Alexander Norman medverkar i Gävle Business Podden

Advokat Alexander Norman medverkar i Gävle Business Podden där han pratar om obeståndsfrågor kopplat till det ekonomiska läget. In och lyssna: https://open.spotify.com/episode/1fXsVhqjBRrGECW7jsjVBP?s…