MJ Eriksson i Säter Holding AB, i konkurs

MJ Eriksson i Säter Holding AB, 559119-1472, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 13 september 2022. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konkursen, kontakta karin.lindgren@zedendahl.se

Visa alla nyheter

Ansvarig advokat

Karin Lindgren
Advokat och delägare | Borlänge / Leksand 0243-21 72 70

Fler nyheter

Zedendahl advokatbyrå växer och vi välkomnar Gustaf Skymning som ny medarbetare!

Gustaf har tidigare arbetat på byrån som sommarnotarie och börjar nu på heltid efter att ha avlagt sin juristexamen vid Uppsala universitetet. Gustaf kommer i första hand arbeta på våra kontor i Uppsa…

Gröna Hörnet i Sandviken AB i konkurs

Gröna Hörnet i Sandviken AB, 559266-2489 har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 27 januari 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakt…

Bil Konsulten Gästrikland AB i konkurs

 Bil Konsulten Gästrikland AB, 559244-6248 har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 25 januari 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, konta…