Zedendahl Advokatbyrå söker nya medarbetare

Zedendahl Advokatbyrå växer och söker nu en advokat och/eller biträdande jurist med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete till våra kontor i Uppsala och Gävle. Fullgjord tingstjänstgöring är meriterande.

Hos oss kommer Du att arbeta med stort eget ansvar och med nära klientkontakt.

 

Vem är Du?

Vi söker Dig som är noggrann, analytisk, ambitiös och kvalitetsmedveten. Du trivs att leda och driva dina ärenden självständigt, med stöd från delägare och kollegor. Du antar gärna nya utmaningar och är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Utöver svenska bör Du också behärska engelska i tal och skrift.

 

Vilka är vi?

Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en advokatbyrå som erbjuder kvalitativ juridisk rådgivning och biträde till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, brottmål, familjerätt, obeståndsrätt, socialrätt och tvistemål.

Idag är vi ett tjugotal medarbetare med kontor i Dalarna, Gästrikland, Uppland och Västmanland.

Vill du växa med oss?

 

Skicka din ansökan/intresseanmälan till

uppsala@zedendahl.se

senast den 8 april 2022

Visa alla nyheter

Vid frågor kontakta

Alexander Norman
Advokat och delägare | Uppsala / Gävle 076-80 28 413

Fler nyheter

Jonas Andersson, i konkurs

Jonas Andersson, 19710611-5731, har försatts i konkurs vid Uppsala tingsrätt den 9 juni 2022. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakta alexander…

JARIGÖR AB i likvidation, i konkurs

JARIGÖR AB i likvidation, 556794-6206, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 23 maj 2022. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konkursen, kontakta karin.l…

Dima Snus Store AB i likvidation, i konkurs

Dima Snus Store AB i likvidation, 556928-7260, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 20 maj 2022. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konkursen, kontakta…