Zedendahl Advokatbyrå söker nya medarbetare

Zedendahl Advokatbyrå växer och söker nu en advokat och/eller biträdande jurist med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete till vårt kontor i Borlänge. Vi söker i första hand en affärsjurist gärna med intresse för tvistemål och/eller obeståndsjuridik. Fullgjord tingstjänstgöring är meriterande.

Hos oss kommer Du att arbeta med stort eget ansvar och med nära klientkontakt.

 

Vem är Du?

Vi söker Dig som är noggrann, analytisk, ambitiös och kvalitetsmedveten. Du trivs att leda och driva dina ärenden självständigt, med stöd från delägare och kollegor. Du antar gärna nya utmaningar och är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Utöver svenska bör Du också behärska engelska i tal och skrift.

 

Vilka är vi?

Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en advokatbyrå som erbjuder kvalitativ juridisk rådgivning och biträde till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, brottmål, familjerätt, obeståndsrätt, socialrätt och tvistemål.

Idag är vi ett tjugotal medarbetare med kontor i Dalarna, Gästrikland, Uppland och Västmanland.

Vill du växa med oss?

 

Skicka din ansökan/intresseanmälan till

borlange@zedendahl.se

senast den 31 maj 2022

Visa alla nyheter

Vid frågor kontakta

Anneli Torpmark
Advokat och delägare | Borlänge / Leksand 0243-21 72 70

Fler nyheter

Anbudsunderlag: Nordiska Kvalitetspooler AB

Nordiska Kvalitetspooler AB i konkurs, 556736-6827 Bakgrund Nordiska Kvalitetspooler AB, 556736-6827, försattes i konkurs vid Gävle tingsrätt den 28 maj 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokat Hen…

Araw AB i konkurs

Araw AB, 559122-6914, har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 2 april 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakta alexander.norman@zed…

Sweden Sport Factory AB I konkurs

Sweden Sport Factory AB, 559216-8230, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 27 mars 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konkursen, kontakta karin.l…