Borlängekontoret söker ekonom/adminstrativ assistent

Zedendahl Advokatbyrå Borlänge söker en ekonom / administrativ assistent för arbete med bokföring avseende byråns verksamhet, för konkurshantering samt diverse administrativa uppgifter innefattande arbete i växeln / sekretariatet. Tillträde: snarast möjligt.

Om oss

Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en byrå som kan erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, obeståndsrätt, tvistemål, brottmål, familjerätt och socialrätt. Vi är idag ett tjugotal medarbetare och vi har kontor i Dalarna, Gästrikland, Uppland och Västmanland.

Om tjänsten och Din profil

Vi söker Dig som är noggrann, serviceinriktad, självgående och som passar för en arbetsplats där klientfokus, lojalitet och sekretess är av grundläggande betydelse. Du bör ha god kunskap och erfarenhet av bokföring och gärna av annat administrativt liksom serviceinriktat arbete. I tjänsten ingår bokföring, upprättande av årsredovisning, skattedeklarationer, leverantörsreskontra, avstämningar, diverse administrativt arbete, att assistera byråns advokater i deras arbete, kontakter med domstolar, myndigheter, privatpersoner och företagare liksom att i viss omfattning bemanna byråns växel.

 Ansökan

Din ansökan skall bestå av ett CV, ett personligt brev och andra relevanta handlingar / intyg. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till borlange@zedendahl.se För mer information samt frågor om tjänsten vänligen kontakta advokat / delägare Sven-Erik Karls, svenerik.karls@zedendahl.se

Visa alla nyheter

Ansvarig advokat

Sven-Erik Karls
Advokat och delägare | Borlänge / Leksand 073-600 98 00

Fler nyheter

Araw AB i konkurs

Araw AB, 559122-6914, har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 2 april 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakta alexander.norman@zed…

Sweden Sport Factory AB I konkurs

Sweden Sport Factory AB, 559216-8230, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 27 mars 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konkursen, kontakta karin.l…

Refinaro AB i konkurs

Refinaro AB, 556898-9668, har försatts i konkurs vid Stockholms tingsrätt den 12 mars 2024. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakta alexander.n…