Borlängekontoret söker ekonom/adminstrativ assistent

Zedendahl Advokatbyrå Borlänge söker en ekonom / administrativ assistent för arbete med bokföring avseende byråns verksamhet, för konkurshantering samt diverse administrativa uppgifter innefattande arbete i växeln / sekretariatet. Tillträde: snarast möjligt.

Om oss

Zedendahl Advokatbyrå grundades 1952 och är idag en byrå som kan erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning till såväl privatpersoner som företag inom rättsområdena affärsjuridik, obeståndsrätt, tvistemål, brottmål, familjerätt och socialrätt. Vi är idag ett tjugotal medarbetare och vi har kontor i Dalarna, Gästrikland, Uppland och Västmanland.

Om tjänsten och Din profil

Vi söker Dig som är noggrann, serviceinriktad, självgående och som passar för en arbetsplats där klientfokus, lojalitet och sekretess är av grundläggande betydelse. Du bör ha god kunskap och erfarenhet av bokföring och gärna av annat administrativt liksom serviceinriktat arbete. I tjänsten ingår bokföring, upprättande av årsredovisning, skattedeklarationer, leverantörsreskontra, avstämningar, diverse administrativt arbete, att assistera byråns advokater i deras arbete, kontakter med domstolar, myndigheter, privatpersoner och företagare liksom att i viss omfattning bemanna byråns växel.

 Ansökan

Din ansökan skall bestå av ett CV, ett personligt brev och andra relevanta handlingar / intyg. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till borlange@zedendahl.se För mer information samt frågor om tjänsten vänligen kontakta advokat / delägare Sven-Erik Karls, svenerik.karls@zedendahl.se

Visa alla nyheter

Ansvarig advokat

Sven-Erik Karls
Advokat och delägare | Borlänge / Leksand 073-600 98 00

Fler nyheter

Zedendahl advokatbyrå växer och vi välkomnar Gustaf Skymning som ny medarbetare!

Gustaf har tidigare arbetat på byrån som sommarnotarie och börjar nu på heltid efter att ha avlagt sin juristexamen vid Uppsala universitetet. Gustaf kommer i första hand arbeta på våra kontor i Uppsa…

Gröna Hörnet i Sandviken AB i konkurs

Gröna Hörnet i Sandviken AB, 559266-2489 har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 27 januari 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, kontakt…

Bil Konsulten Gästrikland AB i konkurs

 Bil Konsulten Gästrikland AB, 559244-6248 har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 25 januari 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, konta…