E-handelsbolag i Uppsala till försäljning

Den 30 mars 2023 försattes Handelsavenyn AB, 559183-8486, i konkurs vid Uppsala tingsrätt. Till konkursförvaltare utsågs advokat Alexander Norman.

Bolaget bedriver detaljhandel på internet med försäljning av bl.a. pussel, spel, barnleksaker, heminredningsvaror, diverse presentartiklar, m.m.

Bolaget är nu till salu och konkursboet infordrar anbud på hela verksamheten för övertagande inom en snar framtid. Ett skriftligt anbud emotses snarast möjligt och senast fredagen den 14 april 2023. Fri prövningsrätt och rätt att sälja före anbudstidens utgång förbehålles.

Skriftligt anbud skickas genom e-post till alexander.norman@zedendahl.se

Anbudsunderlag finns på: https://psauction.se/kopa/anbud

Visa alla nyheter

Ansvarig advokat

Alexander Norman
Advokat och delägare | Uppsala / Gävle 076-80 28 413

Fler nyheter

Dalarnas Arbetsförmedlare AB i likvidation i konkurs

Dalarnas Arbetsförmedlare AB i likvidation, 559316-8718, har försatts i konkurs vid Falu tingsrätt den 6 november 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Karin Lindgren. För information om konku…

Gävle Målerientreprenader AB i konkurs

Gävle Målerientreprenader AB, 556734-7991, har försatts i konkurs vid Gävle tingsrätt den 11 oktober 2023. Till konkursförvaltare utsågs advokaten Alexander Norman. För information om konkursen, konta…

Alexander Norman medverkar i Gävle Business Podden

Advokat Alexander Norman medverkar i Gävle Business Podden där han pratar om obeståndsfrågor kopplat till det ekonomiska läget. In och lyssna: https://open.spotify.com/episode/1fXsVhqjBRrGECW7jsjVBP?s…